info@cvonderhoudamsterdam.com

CV service contracten

Wij bieden u ook de mogelijkheid tot het afsluiten van jaarlijkse onderhoudscontracten. U hoeft nergens meer aan te denken en wij zorgen er voor dat uw CK ketel altijd optimaal rendement levert en goed en veilig functioneert. Wij plannen u zelf in en houden u via mail of sms op de hoogte wanneer u onderhoudsbeurten ingepland worden. Schikt de door ons uitgezochte datum niet, dan passen wij het voor u aan. Het onderhoud wordt ten alle tijden verricht volgens de door de fabrikant opgestelde voorwaarden en indien vervanging van onderdelen een noodzaak is, worden de contractanten hiervan direct op de hoogte gesteld. CV storingen van contractanten hebben een voorrangspositie in onze planning en worden altijd binnen 24 uur verholpen.

Op dit moment werken wij niet meer met de onderhoudscontracten. Wij rekenen een vast tarief voor het onderhoud van uw CV ketel (75 euro incl. BTW, geen voorrijkosten). Mocht er een storing optreden aan uw CV ketel dan zijn wij binnen 24 uur ter plaatsen om de storing op te lossen. Hier rekenen wij geen voorrijkosten voor.

Plan direct onderhoud in:

PLAN DIRECT JE KLUS

Binnen 15 min. neemt een vakman uit jouw buurt contact met je op. Klik een klus aan om de prijs te zien. We rekenen geen voorrijkosten! Prijzen incl. BTW en per uur. Behalve bij verstoppingen en CV onderhoud dat is een vaste prijs.


  • 1) Vul het formulier in

  • 2) Klik op de link in je email. Je verzoek wordt verzonden.

  • 3) Binnen een paar minuten ontvang je een bevestiging!

Kies uw klus eerst€ ,-

Wanneer wilt u dat wij langskomen?
OF
Uw gegevens

Onderstaande tabel is dus niet meer van toepassing.

Service Contract Comfort voor €6,64 p/m
–> Geen voorrijkosten
–> Geen arbeidsloon
–> Onderhoudsbeurt om de 18 maanden
–> Storing binnen 24 uur /7 dagen per week

Service Contract Comfort Plus voor €11.98 p/m
–> Geen voorrijkosten
–> Geen arbeidsloon
–> Onderhoudsbeurt om de 12 maanden
–> Storing binnen 24 uur /7 dagen per week
–> CV onderdelen tot een max bedrag van €250,-
–> Storingstarief gratis

–>